Back to top

El Centre Aquàtic i de Fitness arrossega més problemes

L'oposició assegura que el projecte del CAIF està sentenciat. La CUP diu que Duet Spa & Sports vol portar el consistori als jutjats per cobrar diners, mentre que el PSC considera que el gran projecte de Pellicer està mort.

"És un projecte sense estudi mediambiental i amb un estudi econòmic previ a la pandèmia i, per tant, que no té en compte la nova situació social i econòmica que es viu". Així ho ha assegurat el regidor de la CUP Edgar Fernández als micròfons de Canal Reus. A més a més, el cupaire també ha subratllat que la situació actual, en la qual Duet Spa & Sports intenta cedir un projecte a una filial seva, és habitual de l'empresa, i que ajuntaments com el de Madrid s'han trobat en una situació similar. 

Pel que fa a la candidata a l'alcaldia del PSC a Reus, Sandra Guaita, ha expressat a aquest mitjà que el moment actual del projecte els genera molts dubtes. I no només això, sinó que destaca que no estarien descontents si finalment l'obra queda enterrada, perquè creuen que aquest no era el model de piscina que ha de tenir la ciutat.

Els socis de govern de Pellicer, ARA Reus i Esquerra Republicana, no han volgut fer declaracions al respecte.

Paraules clau:

Notícies relacionades