Back to top

El Centre Aquàtic i de Fitness ja és història

Després de setmanes de silenci, aquest dimarts s'ha confirmat el que Canal Reus fa mesos que els explica. El Centre Aquàtic i de Fitness, que s'havia de situar a tocar del Pavelló Olímpic, no es farà.

"Al ple del mes de novembre proposarem declarar deserta la licitació de la concessió d'obra per la construcció i explotació del Centre Aquàtic i de Fitness. Els pot sorprendre aquesta decisió, però a nosaltres no". D'aquesta manera ha anunciat l'alcalde Pellicer el destí del CAiF. Una situació que realment no ha sorprès, tenint en compte que fa setmanes que els expliquem quina és la situació sobre el projecte des de Canal Reus. Des dels motius pels quals el projecte estava aturat fins a qui hi havia darrere del projecte.

L'empresa guanyadora del concurs, Duet Spa & Sports, no ha formalitzat el contracte dins del termini legalment establert, i com que no hi havia una segona empresa que concursés el projecte, aquest quedarà desert. I no només això, sinó que l'alcalde ha assegurat que no tornarà a iniciar una licitació pel Centre Aquàtic i deixa la decisió al següent alcalde o alcaldessa. Tot i això, assegura que és necessària una piscina pública a la zona sud de la ciutat, malgrat que el seu projecte anava a ser de concessió privada.

Un projecte que ha aixecat polseguera

El Centre Aquàtic i de Fitness posa el punt final. Com ja hem explicat, havia de ser el darrer gran llegat de l'alcalde Pellicer. Aquesta era una iniciativa que no comptava amb el vistiplau dels principals partits de l'oposició, tampoc dels clubs de la ciutat ni del mateix batlle quan estava a l'oposició abans del 2011.

Els diners es destinaran a l'esport

La partida pressupostària destinada al CAiF s'invertirà a l'impuls de l'esport de la ciutat, sobretot en els equipaments públics, uns diners que especificaran més endavant a on van dedicats. Tot i això, pròximament es presentarà el projecte d'un nou polilleuger a l'escola Marià Fortuny i, fins i tot, un segon que encara no tindria ubicació.

Paraules clau:

Notícies relacionades