Back to top

El centre aquàtic i de fitness serà una realitat

El centre aquàtic i de fitness serà una realitat. El nou equipament esportiu se situarà a la zona sud de la ciutat, al costat del Pavelló Olímpic Municipal. El centre serà multidisciplinari, estarà obert a totes les franges d'edat i podrà acollir fins a un total de 4.000 abonats.

Reus tindrà una piscina coberta municipal pública. Es tractarà d'un espai polivalent, que permetrà desenvolupar tota mena d'exercici físic. Des d'una zona termal a una sala de fitness, passant per la part d'activitats dirigides, servei de fisioteràpia i, fins i tot, espais comercials i un bar-restaurant. La construcció del nou centre aquàtic i de fitness és la resposta a la demanda de la ciutadania de la capital del Baix Camp.

Està previst que la redacció del projecte sigui d'uns quatre mesos i, un cop acabat, els treballs de construcció del nou centre se situï en una forquilla d'entre 22 i 30 mesos des de la formalització del contracte. La instal•lació estarà al dia de les novetats en les modalitats esportives.

El centre aquàtic i de fitness serà una realitat

L'equipament tindrà una gestió concertada però amb titularitat pública. El motiu és que el cost total de les obres arribarà als 8 milions d'euros, dels quals el consistori reusenc en destinarà un màxim d'1,4. L'estudi de viabilitat del nou centre aquàtic i de fitness s'aprovarà al ple del pròxim dilluns.

El PSC assegura que "no és la piscina que espera la ciutadania" 

Les dimensions, els alts preus, l'impacte ambiental i la gestió privada són els motius que fan que el PSC es posicioni en contra del projecte. Consideren que "les instal·lacions són pròpies del segle passat" i "demostren la visió reduccionista del model de ciutat que té el govern". 

Paraules clau:

Notícies relacionades