Back to top

El centre aquàtic suma adeptes

El nou centre aquàtic i de fitness, que s'ubicarà a la zona sud de la ciutat, just al costat del Pavelló Olímpic Municipal, hauria d'estar enllestit entre el 2022 i el 2023. El projecte, però, ve de lluny. Concretament, del mandat anterior del govern de Carles Pellicer.

El centre aquàtic i de fitness serà una realitat d'aquí a un parell o tres d'anys, aproximadament. A finals de setembre l'alcalde va anunciar que l'estudi de viabilitat del complex esportiu es portaria al ple, on va ser aprovat gràcies als vots a favor del govern i de Ciutadans. El fet de destinar una partida d'un màxim d'1,4MEUR en una instal·lació que serà de concessió privada durant quaranta anys, va aixecar les queixes i denúncies de la CUP i el PSC. 

Precisament, els cupaires volien descartar aquesta obra i utilitzar els diners previstos en el rescat municipal del Club Natació Reus Ploms. Una proposta que, a hores d'ara, encara no ha obtingut resposta de part del govern local. De fet, els clubs esportius de la ciutat sempre s'han mostrat reticents a la creació d'aquesta instal·lació.

piscina

Els que també hi han dit la seva són els veïns, que ja no veuen amb mals ulls la construcció del nou centre aquàtic i de fitness després de la reunió que van tenir amb el consistori. El projecte ve de lluny, concretament de finals del 2018, amb Jordi Cervera com a regidor d'Esports de l'Ajuntament de Reus.


kia

 

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades