Back to top

El Centre Cívic del Carme celebra el seu desè aniversari

Els deu anys del Centre Cívic s'han commemorat en el marc de la Festa Major del Barri del Carme

El Centre Cívic del Carme ha celebrat els seus deu anys de vida en el marc de la Festa Major del barri. L'acte, que formava part de la programació de les festes, ha estat un dels que s'ha pogut mantenir amb mesures de seguretat, tot i la pandèmia. 

Els deu anys s'han celebrat amb els parlaments d'algunes entitats del barri i les ballades de la Víbria i el Pepitu l'Arena

A l'aire lliure i amb distàncies és com s'ha celebrat l'aniversari dels deu anys del Centre Cívic del Barri del Carme, amb la participació d'algunes entitats i representants de l'ajuntament. Oberta al públic a la plaça de la Patacada, s'ha dut a terme la commemoració el mateix dia de la Mare de Déu del Carme, que dóna nom al barri i al Centre Cívic.

L'acte s'ha fet amb els parlaments de les entitats Associació de Veïns L'Harmonia del Carme, el Cor Ciutat de reus i l'Associació d'afectats per la fibromiàlgia, per agrair al Centre Cívic la seva presència al barri i els espais que els cedeix.

També s'ha comptat amb els parlaments de la regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Montserrat Flores; i l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer. L'acte s'ha tancat amb les ballades de la Víbria i el Pepitu de l'Arena, que es va presentar ahir a la inauguració de les festes en memòria de l'activista Josep Cases.  

Paraules clau:

Notícies relacionades