Back to top

El Centre d'Alzheimer de Reus amplia l'oferta de places subvencionades

A través d'una dotació econòmica de 183.000 euros atorgats per la Generalitat de Catalunya, l'Associació d'Alzheimer de Reus oferirà més d'un centenar de places subvencionades.

Un nombre més elevat d'usuaris podran gaudir de les subvencions del Centre Terapèutic per a l'Alzheimer i la Unitat de la Memòria. Les places subvencionades han augmentat fins a 110. Trenta-cinc d'elles per al centre de dia i una vintena per a la Unitat de la Memòria. Amb la subvenció econòmica, l'entitat també ha incrementat el nombre de beques menjador per a aquelles persones en situació de més vulnerabilitat.

Una nova ruta adaptada porta a porta

La dotació també ha permès subvencionar 45 noves places de transport adaptat porta a porta i incorporar una nova línia. Aquesta passarà per Tarragona i s'incorporarà a les altres tres rutes ja existents. Aquestes són la línia de la costa (Hospitalet-Salou-Cambrils), la línia d'interior (Valls-Vallmoll-Solivella-Selva del Camp-Alcover) i la línia de Reus.

On es pot presentar la sol•licitud?

A banda d'incrementar els ajuts, també s'han suavitzat els criteris d'obtenció. Tothom que acrediti una renda anual igual o inferior a 20.000 euros bruts podrà optar a les diferents subvencions. La presentació de sol•licituds es farà preferentment escanejat per correu electrònic a info@alzheimer-reus.org o presencialment a la recepció del Centre terapèutic d’estimulació cognitiva per a l’Alzheimer i la Unitat de la Memòria situat a l’avinguda d’Antoni Planàs i Marca, número 13 de Reus (43205).


do montsant

Paraules clau:

Notícies relacionades