Back to top

El Centre d'Innovació i Formació Boca de la Mina es prepara per obrir al públic

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha visitat el nou espai, des d'on ja treballa la Unitat de Formació del Servei d'Assistència Municipal de la institució

El Centre d'Innovació i Formació Boca de la Mina, de la Diputació de Tarragona a Reus, es prepara per obrir al públic a mitjans d'octubre com a espai pioner de la demarcació de Tarragona en formació especialitzada per a administracions públiques i també com a laboratori d'innovació per al món emprenedor del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès.

El personal de la unitat de Formació del Servei d'Assistència Municipal de la Diputació ha estat el primer a traslladar-s'hi i, de fet, ja ha iniciat l'organització dels cursos i jornades dirigides al món local des del nou espai, tot i que encara de manera virtual. Durant les properes setmanes, els equips de la Diputació treballaran per fer que l’espai estigui completament condicionat per acollir de forma presencial a emprenedors, alumnes i treballadors d’altres unitats a partir del mes d’octubre.

Centre d'Innovació i Formació Boca de la Mina

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha visitat recentment el Centre d'Innovació i Formació Boca de la Mina per donar-los la benvinguda i per conèixer de primera mà l'estat actual del centre. Les obres han transformat l'antic edifici de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus en un espai ampli, polivalent i funcional, que permetrà oferir formació de manera presencial, tot garantint totes les mesures de seguretat. A més, serà l'escenari d'iniciatives impulsades des de l'Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria per al món emprenedor de la demarcació, entre d'altres.

La rehabilitació de l’edifici s'ha realitzat tenint en compte criteris d’eficiència energètica, ja que el projecte s’emmarca en les estratègies i plans de les administracions públiques per la lluita contra el canvi climàtic i el foment de l’estalvi energètic, basats en l’Estratègia Europa 2020 per un creixement integrador, intel·ligent i sostenible.

Es tracta d’una actuació cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del programa operatiu FEDER Catalunya 2014-2020, objectiu d’inversió en creixement i ocupació, eix 4. Les obres han estat adjudicades per un import de 1.764.389 d’euros i compta amb un finançament del FEDER de 764.467 euros.

Paraules clau:

Notícies relacionades