Back to top

El Centre de Lectura inaugura l'exposició de roses virtual

Una setantena de persones han enviat fotografies a través de les xarxes socials. En tota, 350 fotografies que permetran fer la tradicional mostra floral de manera virtual.
Exposició de Roses

L’exposició virtual de fotografies #rosesCdL2020 s’inaugura aquest dissabte 9 de maig a les xarxes socials del Centre de Lectura, amb 69 participants que han fet arribar a l’entitat prop de 350 fotografies de roses. La mostra s’ha organitzat davant la impossibilitat d’organitzar enguany el Concurs Exposició Nacional de Roses per la pandèmia del coronavirus. 

La mostra virtual es podrà visitar a les xarxes socials del Centre de Lectura (Facebook, Instagram, Twitter i Youtube) el 9, 10 i 11 de maig, dies en què s’hauria celebrat el 73è Concurs Exposició Nacional de Roses al Centre de Lectura i al Teatre Bartrina. Dels 69 partipants, 5 són cultivadors amateurs i la resta són persones que han fet arribar a l’entitat fotografies de les roses i els rosers que tenen als balcons i als jardins de casa seva. Durant tres dies, doncs, les xarxes socials del Centre de Lectura es convertiran en un immens jardí plens de roses, que és el símbol de la ciutat de Reus. 

Cartell roses

A banda de les fotografies, també s’oferirà el visionat de vídeos, en què diversos experts en botànica realitzen demostracions d’art floral i ofereixen consells per al bon manteniment dels rosers. 

Paraules clau:

Notícies relacionades