Back to top

El centre de Reus bull d'activitat amb els mercadets de Nadal

Si bé aquestes festes estan marcades per la pandèmia, els tradicionals mercadets de Nadal intenten aportat normalitat i ambient al centre de Reus. I malgrat les restriccions, les paradetes ja fa uns dies que estan instal•lades a la plaça del Mercadal i a la plaça del Pallol.

En aquestes dates Reus s'engalana per donar caliu a les festes nadalenques i durant les setmanes prèvies. I com cada any, no hi poden faltar els mercadets de Nadal i d'artesania.

Mercadet de Nadal

El mercadet de Nadal, situat a la plaça del Mercadal, està ballat i té una capacitat màxima per a 150 persones, per tal d'evitar aglomeracions. Productes típics com les figuretes del pessebre, tions, plantes de Nadal o neules i torrons, són les estrelles de les paradetes. Es podrà visitar en horari de 10 del matí a 9 de la nit, i estarà obert fins el 20 de desembre.

Mercadet d'Artesania

Les parades d'artesania s'ubiquen a la plaça del Pallol, i s'hi poden trobar complements com joies, roba, objectes de decoració o productes de cosmètica. El mercadet d'artesania està obert de 10 del matí a les 14h. i de les 16:30 a les 21h., i finalitzarà el proper 5 de gener.

follets de nadal amb programes

També els Follets de Nadal, que aquests dies es passegen pel centre de Reus repartint programes dels actes d'aquests dies, ajuden a animar les festes.

Paraules clau:

Notícies relacionades