Back to top

El Centre Social el Roser estrena el servei residencial

El Centre Social el Roser obrirà el pròxim 7 de novembre el seu nou servei residencial d'estada limitada, amb una capacitat per a 16 persones i animals de companyia

El servei residencial d'estada limitada del Centre Social el Roser ja ha entrat en funcionament i començarà a acollir usuaris a partir del dia 7 de novembre. Aquest és l'últim servei que quedava per implementar al Centre Social perquè funcionés a ple rendiment. L'objectiu és atendre de manera temporal a persones que necessitin un allotjament. Allà rebran també suport social, a més d'un servei d'acollida i convivència.

Servei només per a majors d'edat

Un dels únics requisits és que els usuaris han de ser majors d'edat i, per tant, famílies amb menors queden excloses del servei, encara que podran continuar optant per les opcions privades en fondes o hostals com es feia fins ara. 

El servei residencial d'estada limitada del Centre Social El Roser té capacitat per a 16 persones i ofereix una manutenció als usuaris d'esmorzar, dinar i sopar, a més de dutxes i bugaderia per a persones internes i externes. 

Paraules clau:

Notícies relacionades