Back to top

El Centre Social el Roser, en marxa després de l'estiu

Un espai que oferirà diferents serveis com un menjador social, un rebost solidari i un servei d'acollida temporal. Les obres es troben al 85% d'execució.

Des de l'Ajuntament reusenc calculen que l'equipament, ubicat a l'antiga presó a la carretera de Montblanc, es podrà posar en marxa després de l'estiu. Uns treballs que han suposat una inversió d'1,8 milions d'euros per part del consistori.

La regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, explica que "posarem en marxa un menjador social, amb cafeteria oberta a l'exterior, un rebost solidari en el qual les famílies podran venir a buscar aliments per cuinar o les carmanyoles i un espai d'acollida temporal amb 16 places".

Un equipament integrat al barri

centre roser obres reus

Més enllà del servei de menjador social, l'allotjament temporal i el rebost solidari, les instal•lacions també busquen estar integrades al barri. L'Associació de Veïns disposarà d'un espai.

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha subratllat que "es convertirà en un centre d'atenció a les persones únic al país, hi haurà un abans i un després".

Les dependències d'allotjament temporal substituiran el servei que presten actualment diferents establiments hotelers de la ciutat. De fet, després de la crisi del 2008, la pandèmia ha tornat a fer evident que els llindars de la pobresa han canviat.

centre roser obres reus alcalde carles pellicer

Paraules clau:

Notícies relacionades