Back to top

El Centre Social El Roser de Reus, finalista als XIX Premis Catalunya Construcció

La identitat dels guanyadors es farà pública a la Nit de la Construcció que se celebrarà el 27 d’octubre

El Centre Social el Roser de Reus ha estat seleccionat entre els finalistes de la XIX edició dels Premis Catalunya Construcció, que atorga el Col·legi d’Arquitectes Tècnics de Barcelona, en la categoria de Rehabilitació Funcional. Els treballs han consistit en la transformació de l’antiga presó preventiva de la ciutat en un centre social que acollirà un refugi per a persones sense llar, un menjador social i un espai comunitari.

El jurat de la XIX edició dels Premis Catalunya Construcció ha escollit 20 candidatures com a finalistes que optaran als guardons en les seves cinc categories professionals. L’objectiu d’aquests premis és reconèixer l’esforç dels equips de professionals i empresaris que, amb el seu treball, contribueixen a millorar la qualitat, la gestió, la sostenibilitat, la innovació i la seguretat de la construcció. Els premis compten amb el suport del Consell de Col·legis d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Catalunya i d’Arquinfad.

El nombre de candidatures presentades en totes les categories d’aquesta edició ha estat de 83, el jurat en va fer una primera selecció de la qual han estat escollides les 20 que finalment optaran als premis i que es reparteixen de la manera següent: Direcció d’execució d’obra (4), Direcció integrada de projecte (3), Coordinació de seguretat i salut (4), Innovació en la construcció (3), Rehabilitació patrimonial (3) i Rehabilitació funcional (3).  

Els guanyadors se sabran a l'octubre

Durant els mesos de setembre i octubre, el jurat valorarà les candidatures finalistes per determinar els guanyadors d’aquesta edició, la identitat dels quals es donarà a conèixer en el transcurs de la Nit de la Construcció, la gran trobada anual oberta a tots els professionals del procés constructiu, que se celebrarà el pròxim 27 d’octubre. Els guardons dels Premis Catalunya Construcció consisteixen en la reproducció d’una escultura dissenyada pel poeta Joan Brossa, a més d’un diploma acreditatiu.

Paraules clau:

Notícies relacionades