Back to top

El Centre Social el Roser de Reus, més a prop de ser una realitat

El ple municipal ha aprovat els tràmits per la creació dels serveis municipals d'aprofitament i repartiment d'aliments, i d'allotjament d'emergència. Dos serveis que s'oferiran al nou espai de la carretera de Montblanc.

El ple municipal, en sessió extraordinària, ha aprovat aquest dijous per unanimitat els tràmits per la creació dels serveis municipals d'aprofitament i repartiment d'aliments, i d'allotjament d'emergència. Dos serveis que s'oferiran al nou Centre Social el Roser, que està previst que comenci a funcionar a inicis de 2022, després de diversos endarreriments per qüestions burocràtiques.

L'aprovació d'aquests dos serveis és definitiva després d'haver passat el període d'exposició pública sense la presentació de cap al•legació. El següent pas serà la licitació de tots dos per tal d'adjudicar-ne la gestió a empreses d'inserció social i laboral i a empreses expertes en la gestió de recursos residencials.

centre roser obres reus

De manera paral•lela a aquest procés administratiu, l'equip de professionals que formarà part del Centre Social el Roser es traslladarà al setembre a aquest equipament per tal de preparar l'obertura. En concret, la previsió és que el servei d'alimentació comenci a atendre a les persones usuàries el pròxim gener i el d'allotjament, l'abril de l'any vinent.

Paraules clau:

Notícies relacionades