Back to top

El Centre Social El Roser s'inaugurarà finalment el 2 de febrer

L'equipament, que ja té en marxa el servei de menjador social i que posarà en funcionament la cafeteria de forma imminent, ha presentat aquest dimecres la seva imatge corporativa, dissenyada per alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de Reus.

El Centre Social El Roser continua fent passes endavant per estar en ple funcionament. L'equipament, situat a l'antiga presó de la carretera de Montblanc, ja compta amb la zona d'oficines i el menjador social en marxa i s'inaugurarà oficialment el pròxim 2 de febrer. L'endemà, es preveu que també es posi en funcionament la cafeteria, que estarà oberta a tota la ciutadania.

Pel que fa al servei residencial d'estada limitada, l'altre servei que oferirà aquest equipament per cobrir emergències habitacionals, en l'actualitat està en procés de contractació i la previsió és que cap a mitjans de 2022 pugui començar a funcionar.

Estrena del logotip

En aquest procés de posada en marxa, el Centre Social ha estrenat imatge i logotip aquest dimecres. La proposta guanyadora entre els alumnes participants de l'Escola d'Art i Disseny de Reus ha estat la de l'alumna Noelia Marcos i es fonamenta en la representació del Centre Social com un espai d'acolliment i d'aixopluc. La força visual es concentra en la síntesi de tres franges en una forma que recorda a una casa i que simbolitzen els tres serveis que s'oferiran al centre i els seus accessos.

El logotip el tanca el mur de l'antiga presó que passa per davant de la façana principal, que ajuda a reconèixer la ubicació i la nova intervenció que s'ha fet en aquest equipament. També han estat premiades les propostes d'Andrea Bosques i David Reñones. A més, Dunia Rodón, ha rebut una menció especial.

Paraules clau:

Notícies relacionades