Back to top

El Centre Terapèutic d'Alzheimer de Reus adquireix més de 20 bancs de fusta nous

L’acord amb la fundació La Caixa ha permès adquirir més de 20 bancs de fusta per la zona enjardinada del centre

La Fundació “la Caixa”, a través de l’Acció Social de CaixaBank, ha establert un acord amb la Fundació Rosa M. Vivar per col·laborar en l’adquisició dels bancs que complementen els jardins del Centre Terapèutic d’Estimulació Cognitiva per a l’Alzheimer i la Unitat de la Memòria.

El Centre ha rebut la visita de Joaquim Macià, Director de Banca d’Institucions de CaixaBank, acompanyat pels representants d’aquesta entitat a Reus, per formalitzar aquesta col·laboració de la Fundació “la Caixa”, canalitzada a través de l’Acció Social de CaixaBank.

L’acord ha permès adquirir 23 bancs de fusta repartits pels més de 3.500 m2 de zona enjardinada del Centre i 2 bancs de pedra situats a l’entrada de l’edifici. 

Els bancs son el complement indispensable dels jardins del Centre i ajuden tan a realitzar les teràpies no farmacològiques als usuaris, com faciliten estones de relaxament i relacions socials entre ells, pel que milloren la qualitat de vida i el benestar de les persones amb Alzheimer i altres deterioraments cognitius del Centre. 

alzheimer reus

La Fundació ha treballat intensament per tenir a punt tots els espais enjardinats del Centre per tal de potenciar el treball a l’exterior dels usuaris. D’aquesta manera, es minimitza el risc de contagi per COVID-19 pels usuaris i treballadors, així com es gaudeix del bon clima de la zona, la natura i l’aire lliure.

La Fundació agraeix profundament el suport continu de la Fundació “la Caixa” de i CaixaBank en el projecte social i solidari del Centre Terapèutic d’Estimulació Cognitiva per a l’Alzheimer i la Unitat de la Memòria.

Paraules clau:

Notícies relacionades