Back to top

César Cano: "Estaríem encantats que el World Padel Tour tornés a Reus l'any vinent"

El vicepresident d'Ultimate Padel Company, empresa que gestiona els Òpens 500 del World Padel Tour, ha passat pel Cercle Central de Canal Reus, on ha parlat del Reus-Costa Daurada Open que ja està en marxa.

El Pavelló Olímpic de Reus ja ha acollit els primers duels del Reus-Costa Daurada Open d'enguany, amb els setzens de final. El torneig d'enguany encara està arrancant, però des de l'organització ja pensen en el 2024. César Cano, vicepresident d'Ultimate Padel Company, que és l'empresa encarregada dels Òpens 500, ha passat pel Cercle Central de Canal Reus, on ha expressat que "si tot el món del pàdel vol, estaríem encantats de tornar a Reus l'any vinent". Cano ha destacat que "treballem amb moltes ciutats i sempre es treballa bé, però aquí és molt fàcil fer-ho". 

Enguany a Reus hi ha absències destacades, una "decisió lliure i particular de cada jugador" diu Cano. Tot i això, deixa clar que els jugadors que venen "són top" i que donaran "espectacle". 

FOTOGRAFIA: WPT Open 500

El pròxim govern municipal haurà de decidir

D'aquesta manera, l'organització ja ha manifestat que el seu desig és tornar a la capital del Baix Camp l'any vinent. La pilota està a la teulada del pròxim govern municipal, que haurà de decidir si la vinculació s'allarga o no.

Recupera l'entrevista sencera

Paraules clau:

Notícies relacionades