Back to top

El CF Reddis 2021/2022 engega motors

El projecte entre la Fundació, el Reddis i la Sempre Reus 1909 ja ha arrancat. L'equip, dirigit per Marc Carrasco, ha començat la pretemporada amb una vintena de futbolistes.

El Club de Futbol Reddis ja treballa a les ordres de Marc Carrasco. Prop d'una vintena de futbolistes entrenaran a l'annex de l'Estadi amb l'objectiu de preparar, de la millor manera possible, la primera temporada del projecte futbolístic de ciutat que uneix al Reddis, la Fundació Futbol Base Reus i la Sempre Reus 1909. En la seva presentació, Carrasco ja va destacar que el projecte era per créixer i per anar guanyant categories.

L'equip competirà a la Segona Catalana, concretament en el subgrup 8A, un grup farcit plenament amb equips del camp. L'Altafulla, el Bonavista, el Cambrils, la Canonja, el Morell, la Pobla B, el Vila-seca, La Floresta, el Montblanc, el Riudoms i el Roda de Barà seran els rivals d'un Reddis que somia en l'ascens a Primera Catalana.

Primers amistosos

Si res no canvia, el primer partit d'aquest nou projecte serà el 14 d'agost al camp del Reddis. La presentació oficial de l'equip serà el 7 de setembre a l'Estadi Municipal. En ambdós casos, encara es desconeix el rival. 

Paraules clau:

Notícies relacionades