Back to top

El CF Reddis canviarà de nom i d'escut el pròxim mes de juny

En els partits contra l'Aldeana (22/05) i l'Ampolla (05/06), els socis de l'entitat reusenca podran votar per escollir la nova imatge del club

Nom i escut nous. Aquesta és la promesa que es va establir en les bases del projecte que formen la Fundació Futbol Base Reus, el Club de Futbol Reddis i la Sempre Reus 1909. En el comunicat que van emetre des de les tres entitats, es van establir uns requisits bàsics: el nom de la ciutat hi ha de ser i, a més a més, l'escut ha d'identificar els aficionats del CF Reddis i del CF Reus.

Doncs bé, segons ha explicat el president de l'entitat centenària Xavier Roig a Canal Reus, els socis (majors d'edat) del Reddis podran decidir la nova imatge del club durant els dos partits que queden de temporada a l'Estadi: aquest diumenge contra l'Aldeana i en la darrera jornada contra l'Ampolla, el 6 de juny. Roig subratlla que "només el soci votarà quin nom i escut vol tenir entre tres opcions" que han triat les diverses parts del projecte. Unes propostes que es coneixeran aquest mateix diumenge.

Els resultats, el 10 de juny

De fet, el mateix president del Reddis destaca a aquest mitjà que "qualsevol dels tres noms o escuts, per mi, són igual de bons". Per aquest motiu, Roig diu que votarà "en blanc". Un cop finalitzades les votacions, el veredicte se sabrà a l'assemblea de socis del Reddis (10/06). 

Marc Carrasco al Cercle Central

Aquest dilluns, l'entrenador de l'equip Marc Carrasco i els capitans Àlex Rodenas i Oriol Benito van passar pel plató del Cercle Central per valorar l'ascens a la Primera Catalana. El tècnic roig-i-negre va voler destacar la feina de l'equip, i assegura que s'ha de valorar el fet d'aconseguir l'ascens tan ràpid en un format de competició curt.

Paraules clau:

Notícies relacionades