El CF Reddis cau per la mínima contra la UE Sants (0-1)

El conjunt reusenc debuta a la pretemporada amb derrota davant d'un equip de categoria superior.

El Club de Futbol Reddis va perdre per 0 a 1 contra la Unió Esportiva Sants, en el primer amistós del nou projecte de futbol de la ciutat. La derrota per la mínima va ser contra un rival que disputarà la Tercera Federació, dues categories per sobre de la Segona Catalana, on enguany militarà el conjunt reusenc.

L'únic gol del partit va arribar al minut 26 de la primera part, i va ser obra del visitant Pau Celma. Tot i encaixar aquesta diana, els de Marc Carrasco van buscar l'empat en diverses ocasions, però es van quedar a les portes d'aconseguir el gol. Malgrat la derrota, les sensacions de l'equip van ser positives.

El pròxim amistós del Reddis serà aquest cap de setmana al camp de la Móra la Nova (21/08 a les 19 h).