Back to top

El CF Reddis continuarà amb l'aposta pel talent futbolístic

El CF Reddis ha celebrat la seva assemblea anual ordinària. La junta directiva, formada per Josep Maria Agell a la presidència, compleix un any portant les regnes del club reusenc. L'entitat esportiva ha acabat la temporada a la setena posició del grup 6 de Segona Catalana i ha triplicat el nombre de socis.
assemblea reddis

El Club de Futbol Reddis ha celebrat l'assemblea anual ordinària de la temporada 2016/2017. La junta directiva, formada per Josep Maria Agell a la presidència, compleix un any en el càrrec. Una temporada on s'ha posat la primera pedra d'un projecte que aposta pel talent dels futbolistes joves. D'aquesta manera, se seguirà amb la mateixa filosofia i es continuarà donant oportunitat als futbolistes sub23 del territori. A més, l'entitat esportiva continuarà rebent el suport de CE Tecnifutbol. L'objectiu és que el club sigui un trampolí pels futbolistes de cara al futbol professional. Enguany, ja han arribat els primers resultats. "Tres jugadors del nostre equip han fitxat per club de Tercera Divisió en el mercat d'hivern. Marc Blasi va fitxar per l'Ascó i Rubén Aznar pel River Ebro. Per una altra banda, Georgio ha fitxat pel juvenil del Nàstic", ha comentat Josep Maria Agell, president del CF Reddis.

Enguany, el CF Reddis ha acabat la temporada en la 7a posició del grup 6 de Segona Catalana. De cara l'any que ve, Ambròs Segura serà l'encarregat d'ocupar la banqueta en el lloc de Javi Ortega que plega per motius laborals. Segura ha format part en les darreres temporades de l'staff tècnic del CF Pobla de Mafumet de Tercera Divisió. Pel que fa a la plantilla, en aquests moments s'estan fent proves a diversos jugadors encara que està previst que continuïn una desena de futbolistes de l'actual CF Reddis. 

L'altra nota positiva d'aquest nou mandat és l'increment de socis. "Hem triplicat la massa social. Actualment som 153 socis, anys enrere això era impensable", ja explicat Josep Maria Agell. En l'apartat econòmic, la temporada s'ha tancat sense dèficit.

Paraules clau: