Back to top

El CF Reddis i el CE Unió Astorga signen un conveni de col•laboració

L'objectiu de l'acord és que els blanc-i-blaus puguin reforçar-se amb jugadors de l'entitat del Barri Montserrat per afrontar l'ascens a Segona Catalana.

El Club de Futbol Reddis és, de moment, el primer equip de la ciutat esportivament parlant i mentre no es resolgui la difícil situació que està vivint el Club de Futbol Reus Deportiu.

Els blanc-i-blaus han consolidat enguany l'ascens a Segona Catalana en un any marcat per la COVID-19 i ara necessiten reforços, més enllà d'un acord amb la Fundació Futbol Base Reus que encara no s'ha oficialitzat.

Que suposa aquest acord?

Els del mas de Tallapedra buscaran, en  el Club Esportiu Unió Astorga, jugadors que puguin militar en una lliga superior a la que ho feien, ja que els del Barri Montserrat juguen a Tercera Catalana.

A més a més, el conveni de col·laboració permetrà als reddisencs que no tenen cabuda en el primer equip, ajudar durant la lliga a l'Astorga.

Una fórmula que potenciarà la filosofia blanc-i-blava d'impulsar la carrera esportiva dels jugadors joves del territori.

D'altra banda el Club de Futbol Reddis continua afirmant que vol jugar a l'Estadi Municipal tot i que les negociacions amb el consistori reusenc es troben aturades.

Paraules clau:

Notícies relacionades