Back to top

El CF Reddis no renuncia a jugar a l'Estadi Municipal

El CF Reddis, equip que milita a la Segona Catalana, no vol renunciar a jugar a l'Estadi Municipal. Aquest és el desig del conjunt reusenc, tot i que a hores d'ara les negociacions amb el consistori es troben aturades.

Que el Club de Futbol Reddis vol jugar els seus partits com a local a l'Estadi Municipal no és cap novetat, malgrat que les negociacions amb el consistori estiguin aturades. A més a més, la situació actual no ajuda a iniciar les converses amb la regidoria d'Esports per la utilització de l'equipament municipal.

Jugar a l'Estadi en un futur no molt llunyà és l'objectiu del club. Així ho assegurava el president de l'entitat, Xavier Roig, al Cercle Central, el programa d'esports d'aquesta casa.

Inici de lliga amb empat

En la jornada inaugural de la competició domèstica, el club reusenc va empatar 1-1 en la seva visita al camp de La Floresta, equip que també ha ascendit enguany conjuntament amb la Reddis.

El CF Reddis no renuncia a jugar a l'Estadi Municipal

Pel que fa a la temporada de retorn a la Segona Catalana després de l'ascens aconseguit el curs anterior, l'objectiu principal del Club de Futbol Reddis no és cap altre que mantenir la categoria. Aquest pròxim cap de setmana, el club s'estrenarà a casa rebent la visita del CD Riudoms.

Paraules clau:

Notícies relacionades