El CF Reddis s'acomiada de la temporada amb una remuntada

El CF Reddis guanya al CE Vendrell 3-2 després d'anar perdent 1-2 al descans
reddis vendrell

Punt i final a la primera temporada del nou projecte del CF Reddis. El conjunt reusenc s'ha acomiadat del Mas Tallapedra amb una victòria per 3 gols a 2 davant del CE Vendrell. L'equip de Javi Ortega ha remuntat un 1-2 advers al descans. A la primera part Joel Marigot ha avançat als locals al minut 29' de partit. Poc després, Ricard Monge ha restablert l'empat i Joseba, al 41' ha capgirat l'electrònic. A la represa, Marc Benito ha posat el 2-2 al 58' i Pol Benito al 75' ha engaltat una potent canonada per donar la victòria al CF Reddis.

El CF Reddis finalitza la temporada a la 7a posició del grup 6 de Segona Catalana amb 52 punts. Aquesta és la primera temporada en la que el Reddis està format per una plantilla sub23 amb jugadors de Reus i del Camp de Tarragona. L'objectiu és formar als jugadors i convertir el club en una porta per poder gaudir del futbol professional i semi professional. Aquesta temporada gairebé una desena de futbolistes han fet el salt gràcies a aquest projecte.