El CF Reddis s'agrada a l'Estadi

Els roigs-i-negres han recuperat el camí de la victòria després de l'ensopegada de la setmana passada.

Si a algú li havien entrat dubtes amb l'ensopegada del Reddis la setmana passada al camp de la Canonja, ja se li hauran esvaït. Els de Marc Carrasco rebien la visita del cuer de la Segona Catalana, el Cultural Bonavista, amb l'objectiu de superar el mal tràngol de la derrota.

Els roigs-i-negres van anar per feina i abans de la mitja hora de joc ja havien decidit el partit. Erik González va fer el primer al minut onze, després d'aprofitar un refús del porter visitant. Pocs minuts després, Uri Benito deixava el duel encarrilat amb el segon gràcies a una bona pressió defensiva. Amb el 2 a 0 s'arribaria al descans.

A la represa, Erik González marcaria el tercer i quart gol del Reddis i el seu hat-trick particular. Al tram final del duel, Unai Borrero faria els dos últims gols per situar el sis a zero definitiu. Amb aquest triomf els de Marc Carrasco continuen segons de la Segona Catalana amb 17 punts.