Back to top

El CF Reus Deportiu ja té les seves ulleres oficials

El Club de Futbol Reus Deportiu ja té les seves ulleres oficials. D'aquesta manera, tant jugadors com aficionats podran ampliar el seu estol de merxandatge i portar els colors roig-i-negres tant per treballar com per anar a la platja.
Diversos jugadors del CF Reus Deportiu ja han estrenat les ulleres.

Expectació i una mica de nervis són els que s'han pogut viure, aquest dimecres a la tarda, a l'òptica Free&glasses del centre comercial El Pallol. El motiu de tot plegat, la presentació de les ulleres oficials del Club de Futbol Reus Deportiu. Els primers en provar-se-les van ser alguns dels jugadors. Entre ells, el porter Edgar Badia, el central Babic i el defensa Pitu Atienza. El porter, Edgar Badia, ha destacat que 'les ulleres són molt originals i atractives. Crec que tot el que sigui ampliar el merxandatge està bé, m'ha agradat molt'. 

Els aficionats van poder conèixer les ulleres de la mà dels seus ídols. De fet, han creat les ulleres oficials del Club de Futbol Reus Deportiu en versió graduada, però també les de sol. El propietari de Free&glasses, Ampelio Saludes, ha detallat que 'totes les ulleres de sol són polaritzades'. 

Després d'uns minuts d'espera, petits i grans van fer-se fotografies amb els jugadors i van rebre les seves postals signades. Ara només falta esperar al partit d'aquest dissabte per descobrir qui és el primer aficionat o jugador en lluir les noves ulleres. 

Paraules clau: