Back to top

El CF Reus Genuine finalitza la segona fase de LaLiga Genuine Santander

Els roig-i-negres de la Fundació Futbol Base Reus han tancat la seva participació amb un balanç de dos partits perduts i una victòria.
Fotografia de grup de l'equip CF Reus Genuine

FOTOGRAFIES: Fundació Futbol Base Reus

La Ciudad Deportiva Luis del Sol de Sevilla tanca les portes de les seves instal·lacions aquest cap de setmana amb la disputa de la segona fase de LaLiga Genuine Santander, una lliga de futbol per a persones amb capacitats diverses.

L'equip CF Reus Genuine ha estat un dels 18 conjunts que hi ha participat, d'un total de 36 equips que es divideixen en dos grups: el Grupo Deportivivad i el Grupo Compañerismo. Els roig-i-negres competeixen en el Grupo Compañerismo, on són quinzens després dels resultats assolits aquest cap de setmana.

Fotografia de grup de l'equip CF Reus Genuine
Fotografia de grup de l'equip CF Reus Genuine amb els jugadors i jugadores del Deportivo Alavés

Un de tres partits guanyats

Dissabte, a les onze del matí, van perdre contra el CF Córdoba per 2 a 1, i en la mateixa jornada, a les sis de la tarda, van guanyar al Deportivo Alavés per 1 a 0. Els ganxets però no van tenir tanta sort diumenge després de sumar una nova derrota contra el Real Sporting de Gijón per 2 a 1.

Tindran una nova oportunitat en la propera fase que se celebrarà als camps de la Unión Deportiva Las Palmas els dies 27, 28 i 29 de març i a les instal·lacions de l'Sporting de Gijón els dies 24, 25 i 26 d'abril.

Cal recordar però que en aquest torneig no tot és marcar gols, sinó que puntuen valors tan fonamentals com l'esportivitat o el joc net. El premi al Fairplay, atorgat a l'equip que comet menys faltes al rival, és l'objectiu dels del carrer de Recasens i Mercadé.

Paraules clau:

Notícies relacionades