Back to top

El CF Reus inscrit provisionalment a segona catalana

Els roig-i-negres jugarien, teòricament, al grup de Lleida. Onolfo ha reaccionat a través de les xarxes socials.

En un fil a les xarxes socials, el propietari del CF Reus ha emès un "comunicat" dirigit a Oriol Camacho, secretari general de la Federació Catalana de Futbol. El de Miami Beach insisteix en el fet que ha pagat el deute de 221.000 euros dels jugadors del CF Reus 'B' de la temporada 2018/2019.

El CF Reus competiria al grup de Lleida

El comunicat arriba després que la FCF hagi publicat els equips inscrits a la Primera, Segona i Tercera Catalana, on el club roig-i-negre hi apareix. De fet, el primer equip jugaria al grup 5b, on només es troben equips de Lleida.

Onolfo subratlla que els equips 'A' i 'B' del CF Reus han de competir a Segona Divisió B i al grup V de Tercera Divisió, respectivament. De fet, recorda que el TAD va admetre la plaça del CF Reus a la Segona Divisió B el passat octubre, una vegada es va descobrir, segons Onolfo, que s'havia pagat l'aval de 400.000 euros.

Últim dia per pagar el deute del filial

Tot això arriba en el dia què s'acaben els cinc dies hàbils per pagar la quantia que el Club de Futbol Reus Deportiu deu a la Real Federación Española de Futbol i que, segons Onolfo ja ha pagat, però segons l'ens federatiu, no.

 

CF Reus roig-i-negre

D'altra banda, el CF Reus roig-i-negre s'ha inscrit per jugar a la quarta catalana, just un any després de la seva creació. El club utilitzarà les instal·lacions del Pare Manyanet per jugar els seus partits com a local. 

Paraules clau:

Notícies relacionades