Back to top

El CH Lloret, últim rival del 2020 pel Reus Deportiu Miró

Lloret de Mar serà la seu de l'últim partit del Reus Deportiu Miró del 2020. Els de Jordi Garcia volen tancar l'any amb tres punts que els deixaria amb bones sensacions per afrontar la Supercopa d'Espanya, que també es farà a la població de La Selva el 2 i 3 de gener del 2021.

Emportar-se els tres punts de Lloret de Mar i repetir la victòria durant la Supercopa que es disputarà a la mateixa població. Aquest és l'anhel que té la plantilla del Reus Deportiu Miró, que afrontarà el darrer partit de l'any amb l'objectiu de guanyar per continuar perseguint el Deportivo Liceo i el Barça. El Lloret, tot i que ocupa la tretzena posició de l'OK Lliga, és un rival complicat com a local.

hoquei

Durant el 2020 s'ha vist dos Reus Deportiu Miró diferents: el de la temporada passada i el de l'actual. El retorn de Raül Marín i el creixement de jugadors ja presents a la plantilla, han estat claus per veure un Reus més competitiu. El Lloret-Reus es disputarà aquest dissabte a partir de les 20:15 h, amb l'arbitratge d'Erik Rivas i Francisco Moreno.

Paraules clau:

Notícies relacionades