Back to top

El "Challenge per l'Alzheimer" supera els 3.000 euros

Repte solidari aconseguit. L'atleta Juanan Fernández ha recorregut els 113 quilòmetres del Challenge per l'Alzheimer en 4 hores i 50 minuts. A més, la recaptació econòmica per la Fundació Rosa Maria Vivar ha superat els 3.000 euros que s'havien marcat.

L'atleta Juanan Fernández ha recorregut els 2 quilòmetres nedant, 90 en bicicleta i 21 corrent, en 4 hores i 50 minut. A última hora han hagut de modificar el circuit a causa del vent, i ha acabat coincidint amb el que havien de realitzar centenars de persones, en el marc del triatló internacional ChallengeSalou, però que es va haver de suspendre per la Covid-19.

La recaptació solidària s'allargarà fins a finals d'octubre

L'objectiu principal del repte era aconseguir els màxims diners en benefici de la Fundació Rosa Maria Vivar, per tal que poguessin adquirir una pantalla d'interacció cognitiva. El mateix Juanan es va comprometre a fer una donació d'un euro per cada minut que durés la prova, o sigui que la seva aportació serà de 290 euros.

Els diner recollits aniran íntegrament a la Fundació Rosa Maria Vivar

Les persones que vulguin fer donacions al repte solidari ho poden fer fins a finals d'octubre, via online, a la web migranodearena.org, o a través de bizum, al 609.05.80.82. El Challenge per l'Alzheimer també disposa de mascaretes solidàries que es poden adquirir per 10 euros.

Paraules clau:

Notícies relacionades