Back to top

Checco Compagno: “En Sergi és molt important per a nosaltres”

El jove jugador italià del Reus Deportiu Virginias valora molt positivament l’arribada de Sergi Aragonès. Compagno també ha assegurat al Cercle Central que cada vegada se sent més còmode a la capital del Baix Camp.

Ha estat un dels fitxatges de l'estiu i amb més projecció de futur per al Reus Deportiu Virginias. A més, en els darrers partits dels roig-i-negres ha evidenciat per què va atraure l'atenció del club reusenc: ha marcat 5 gols en les darreres 3 jornades i ja suma 10 dianes amb la samarreta roig-i-negra. El jugador italià Checco Compagno ha passat aquest dilluns pel Cercle Central per valorar la victòria davant el Palafrugell del passat cap de setmana, la cinquena consecutiva a l'OK Lliga.

Compagno també ha assegurat que l'arribada de Sergi Aragonès al vestuari reusenc ha fet canviar el xip a la plantilla roig-i-negra. Si bé ja s'estaven aconseguint bons resultats durant les darreres setmanes, l'italià assegura que Aragonès fa millors als seus companys.

Més de mig any després de la seva arribada, Compagno assegura sentir-se plenament adaptat a Reus i al club. Pel que fa a l'hoquei, afirma que hi ha moltes diferències entre la competició espanyola i la italiana, on no es treballa tant en defensa i es permet més llibertat de contraatac al rival.

Creure per guanyar

Pel que fa al clàssic del pròxim diumenge al Palau Blaugrana, Compagno creu en les possibilitats del Reus malgrat enfrontar-se a un Barça en estat de gràcia, que encara no ha perdut cap punt aquesta temporada.

Paraules clau:

Notícies relacionades