Back to top

Cicle de cinema LGTBI+ a Reus

Totes les pel·lícules són gratuïtes i es projectaran a Cal Massó

Dins de la programació del Planet Reus, el programa de promoció de l’oci saludable de la Regidoria de Salut Pública i Ciutadania de l'Ajuntament de Reus, s’ha inclòs un cicle de cinema LGTBI documental, organitzat pel col·lectiu LGTBI del Camp de Tarragona H2O.

Aquest cicle pretén visibilitzar la diversitat i la cultura LGTBI+ a la ciutadania. Les pel·lícules es podran veure els dies 7, 14 i 21 de juliol a partir de les 20h a Cal Massó i comptaran amb la participació d’algunes de les persones protagonistes. L’entrada és gratuïta i es pot reservar al portal 

  • Documental de Berta a Teo, historia de un tránsito - 7/7 a les 20h

La directora Irene Navascués dóna veu en el seu documental a Teo, un jove que va néixer noia i que va transitar a noi. Posa paraules al seu trànsit a més de parlar de la seva prèvia identitat de lesbiana feminista militant.

La seva família i amigues parlen del que els ha suposat aquest trànsit d'una persona estimada. Especialment interessants són les paraules de la seva núvia actual a la qual se li pot dedicar un altre documental per la intensitat del seu relat i l'interessant del seu recorregut.

  • El vuitè dia - 14/7 a les 20h 

El projecte titulat "El vuitè dia", Calvet entrevista i posa en relació a 8 persones trans amb 8 persones artistes pintores que a partir del testimoniatge de les primeres, realitzaran unes intervencions pictòriques en un espai.

  • Samantha Hudson: una historia de fe, sexo y electro-queer - 21/7 20h

Documental sobre la vida de Samantha Hudson, el nom artístic del mallorquí Iván González, qui es va donar a conèixer amb el polèmic i viral videoclip "Soy Maricón". Va ser icona d'institut i ara ho és d'Instagram. Molts ho admiren, uns altres ho odien però a ningú deixa indiferent. "Soy Maricón y Me gusta Jesucristo". Així comença la cançó més popular de la iconoclasta Samantha Hudson, reina de la generació Z, estandard d'una modernitat que ja programa les seves selfies en Instagram. A ella li agraden les samarretes divertides, els raviolis d'espinacs i mentir sobre la seva vida sexual. En aquest documental la coneixem al cru i al natural. Una història de fe, sexe i electroqueer.

Cartell cicle cienma LGTBI+

Paraules clau:

Notícies relacionades