Back to top

El Cicle Grans Mestres continua expandint-se

El Teatre Fortuny i la Fundació "La Caixa" han renovat l'acord, signat ara fa un any, que permet portar els espectacles del Cicle Grans Mestres a diverses seus de Caixa Fòrum.

Amb l'objectiu d'apropar a l'espectador una selecció dels textos teatrals més importants de la literatura dramàtica universal, la Fundació la Caixa ha renovat l'acord amb el Teatre Fortuny per portar els espectacles del Cicle Grans Mestres a les seus de Caixa Fòrum. Un conveni que ja va arrencar l'any passat i que, tot i tractar-se d'una aposta arriscada, ha funcionat a la perfecció.

Per aquest motiu, s'aposta per una nova seu: València, que se sumarà a la llista formada per Mallorca, Girona, Lleida i Tarragona. Aquest és un projecte que va néixer l'any 2014 amb la voluntat de reivindicar el talent local i que ha anat creixent fins a arribar on és ara. 

Així doncs, arribarà a les diferents seus, sota el format de teatralització recitada, on l'actor o actriu interpretarà una dramatúrgia de cambra elaborada expressament per l'ocasió acompanyats d'un faristol, amb el suport d'una il·luminació i selecció musical. També utilitzaran una escenografia minimalista i unes projeccions audiovisuals per complementar i estilitzar la proposta.

Paraules clau:

Notícies relacionades