Back to top

El cicle Grans Mestres, més enllà de la consolidació

El cicle Grans Mestres del Teatre Fortuny encara el final de la seva cinquena edició. Després de sis espectacles i a l'espera del setè a càrrec d'Enric Majó, els organitzadors valoren molt positivament l'aposta que s'ha fet i l'acollida que ha tingut per part del públic. Demà dimarts s'abaixarà el teló al cicle amb l'obra 'El jardí de la senyora'.
teatre

Han passat cinc anys des del moment en què el Fortuny va acollir per primera vegada un espectacle dins del cicle Grans Mestres de la mà del director i dramaturg Francesc Cerro-Ferran. A falta d'un espectacle per baixar el teló d'aquesta cinquena edició, els organitzadors fan un balanç positiu del certamen, que ja està més que consolidat. De fet, en un inici es preveia que aquest tipus d'obres reunirien unes cinquanta persones, i en canvi, en ocasions s'ha pogut veure la platea plena.

Entre altres aspectes, des de l'organització s'ha posat èmfasi en la capitalitat de Reus a l'hora de programar bons textos que costen trobar a d'altres teatres catalans. Tant és així, que asseguren que actors i actrius de renom s'han interessat a l'hora de prendre part en aquest projecte.

L'èxit de Grans Mestres ha fet que es posi sobre la taula la possibilitat d'exportar el projecte a d'altres teatres com una producció pròpia, malgrat que encara és una idea que caldria madurar. D'altra banda, aquest dimarts es posarà punt final a la cinquena edició del cicle amb l'obra 'El jardí de la senyora' a càrrec d'Enric Majó.

Notícies relacionades