Back to top

El Cicle Grans Mestres proposa un "Temps de Reflexió"

El Cicle Grans Mestres estrenarà una nova programació aquest 2020 amb 7 entregues on es podran gaudir textos poc usuals en les cartelleres del país. El festival proposa enguany fer una reflexió del món en què vivim a través d'autors com Shakespeare o Ibsen.
7a programació del Cicle Grans Mestres proposa un "Temps de Reflexió"

El proper 4 de febrer el Teatre Fortuny veurà començar una nova temporada del Cicle Grans Mestres.

El festival arriba al seu 7è aniversari més que consolidat, la qual cosa li atorga maduresa i constància. Sota la premissa "Temps de Reflexió", Francesc Cerro-Ferran proposa fer una mirada reflexiva a l'època actual a través de propostes inèdites, moltes d'elles poc vistes en cartelleres teatrals nacionals i que porta els textos de grans autors de la història a l'escenari reusenc.

Actors de renom nacional i artistes del territori

El projecte tornarà a comptar enguany amb la participació de grans actors catalans com Enric Majó, Ester Cort o Lluís Marco entre altres. Una vegada més el cicle aposta també pel talent del territori i posa sobre l'escenari actors de rellevància nacional amb artistes de casa nostra. Els textos d'Henrik Ibsen seran els encarregats d'encetar aquesta nova temporada del cicle sota la interpretació de Lluís Marco però Otel·lo de William Shakespeare o Crim i càstig de Dostoievski també formaran part de la programació del festival aquest 2020.

cicle grans mestres 2019

Programació del Ccicle Grans Mestres 2020

  • 4 de febrer. Jhon Gabriel Borkman de l'auror Henrik Ipsen. Intèrpret : LLUÍS MARCO 
  • 3 de març. El Rèquiem de Prípyat/Txernòbil 1986. Intèrpret: JOAN CARRERAS 
  • 7 d'abril. Otel·lo de William Shakespeare i una producció del Festival Castell de Peralada. Intèrprets: MARTA MARCO, JOSEP JULIEN i JOAN CARRERAS
  • 5 de maig. Rebentem Europa/La bèstia del nou món. Intèrprets: ESTER CORT i ARNAU PUIG 
  • 2 de juny. Entre tu i jo/Les oportunitats perdudes. Intèrpret: MAR ULLDEMOLINS
  • 6 d'octubre. La teoria del silenci/El moviment de les paraules. Intèrprets: ENRIC MAJÓ, repartiment en curs. Dansa Contemporània: MAGDA BORRULL
  • 3 de novembre. Crim i Càstig. Intèrprets de Fiodor Dostouièvski. Intèrprets: repartiment en curs. 

Totes les funcions començaran a les 21h. 

Paraules clau:

Notícies relacionades