Back to top

Ciència i teatre, dues disciplines compatibles

El Teatre Bartrina acull avui la fase final del cinquè concurs 'Vols saber què investigo?'. Estudiants de doctorats han exposat les seves investigacions en forma de monòleg davant d'alumnes de secundària.
Monòlegs ciència

Fins a sis estudiants de doctorat de la Universitat Rovira i Virgili han pujat a l'escenari del Teatre Bartrina per fusionar la ciència amb el teatre en forma de monòleg, davant d'alumnes de secundària.

El cinquè concurs 'Vols saber què investigo?' ha portat a doctorands de diverses especialitats a explicar a la platea sobre què estan investigant.

Llenguatge entenedor i atractiu

Tot això, amb una premissa clara: fer-ho en un llenguatge entenedor i atractiu per a qualsevol mena de públic. Des de l'organització creuen que aquest certamen és una manera de donar a conèixer 'que els científics estan al servei de la societat'.

Monòlegs ciència

Imaginació i creativitat

Amb títols com 'Comunicando la marca de ciudad', 'Els jocs de la fam' o 'Urani, t'excites?', els doctorands han acostat al públic jove la seva recerca. I és que, la imaginació i la creativitat també van de la mà amb els científics, com és el cas de la Carme que ha centrat el seu monòleg amb els Jocs de la Fam, fent un símil amb les hormones del cos que són les encarregades de controlar la gana. El concurs consta de tres premis: el primer premi de 600 euros, el segon premi de 200 euros, i el premi del públic de 200 euros, escollit mitjançant la votació popular.

Paraules clau: