Back to top

El CIMIR de Mas Iglesias supera les 58.000 dosis administrades

S'han obert les vacunacions sense cita prèvia per augmentar el ritme de vacunació, que ha disminuït durant les darreres setmanes a causa de les vacances d'estiu.

El punt de vacunació intermedi a Reus, al Centre de la Imatge de Mas Iglesias, compleix tres mesos des que va entrar en servei. Des de finals de maig s'han administrat més de 58.000 dosis en aquest punt. A més, des de fa uns dies i com a altres punts del territori, s'ha obert la possibilitat d'acudir sense cita prèvia per facilitar, encara més, tot el procés de vacunació.

Els responsables sanitaris de l'espai valoren molt positivament la ubicació de l'espai: afirmen que ha estat tot un encert tant per les condicions interiors de l'edifici, que permeten una circulació fluida de la gent, com per l'entorn, que facilita l'arribada i gestió de les possibles cues.

Sense cita prèvia

Unes 800 persones sense cita prèvia ja s'han apropat fins al CIMIR en els darrers dies per rebre la primera de les dues dosis. La majoria són adolescents que aprofiten les vacances d'estiu per vacunar-se abans de l'inici del curs escolar o persones que han passat la covid fa més de dos mesos i que ara tenen l'opció de posar-se l'única dosi necessària un cop s'ha passat la malaltia.

Paraules clau:

Notícies relacionades