Back to top

El CIMIR serà punt de vacunació massiu a Reus

Segons ha confirmat el departament de Salut a Canal Reus, el Centre de la Imatge Mas Iglesias començarà a subministrar vacunes la setmana vinent.

La Regió Sanitària del Camp de Tarragona posarà en funcionament el pròxim dilluns 24 de maig el que s'anomena un punt de vacunació intermedi per al Baix Camp. Aquest punt s'ubicarà al Centre de la imatge Mas Iglesias de Reus (CIMIR) i estarà gestionat per l'atenció primària de l'Empresa de Dret Públic Sant Joan de Reus-Baix Camp amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus. 

En total hi haurà dos punts d'administració i recepció d'usuaris, 6 boxos de vacunació distribuïts en dos recorreguts i el punt d'observació o repòs per als usuaris un cop han rebut la vacuna. 

Fins a 2.000 cites setmanals

En aquest nou espai de vacunació s'espera poder atendre unes 2.000 persones cada setmana. L'objectiu és que sigui un centre multivacuna, on es puguin subministrar les diferents vacunes de què es disposi en cada moment. 

Una picabaralla política

Aquest dimarts el regidor de Salut, Òscar Subirats, anunciava que hi hauria un nou punt a la ciutat, sense especificar quin seria. Tot plegat després que la setmana passada, el PSC enviés un comunicat de premsa assegurant que portaria al Síndic de Greuges el fet que a la ciutat no hi hagués un punt massiu de vacunació. 

Paraules clau:

Notícies relacionades