Back to top

El CIMIR s'uneix a la iniciativa Museu Obert

L'exposició virtual del Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus compta amb més de 1.136 peces a l'abast de qualsevol ciutadà. 

El Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus (CIMIR) dedicat a la preservació, estudi i difusió del patrimoni visual, s'ha unit al projecte digital "Museu Obert" per poder gaudir del patrimoni de la ciutat navegant per la xarxa. Després d'aquesta recent incorporació ja són 26 els museus i institucions culturals catalanes que formen part d'aquesta iniciativa.

L'exposició virtual compta amb més de 1.136 peces a l'abast de qualsevol ciutadà. 

Iniciativa #museuobert

museu obert

Museuobert.cat és un portal de difusió de col·leccions, que neix amb l'objectiu d'apropar el ciutadà a les institucions culturals, oferint la possibilitat de descobrir les peces dels museus i compartir-les a les xarxes socials.

La iniciativa neix impulsada per les empreses Nubilum i Coeli, amb l’objectiu d’afrontar el temps de confinament que estem vivint i la necessitat de mantenir oberts els museus que han hagut de tancar les seves portes físiques.

El portal és una eina que han posat a disposició del museus per difondre les seves col·leccions de forma ràpida i senzilla. Cadascun d’ells ha escollit la informació que vol mostrar: una imatge amb una breu descripció de l'objecte (cartel·la) tal com si estigués exposada en una de les seves sales. 


optiques visio

 

Paraules clau:

Notícies relacionades