Back to top

Cinc anys després segueixen els embussos

Els embussos continuen a l'ordre del dia a les hores d'entrada i sortida dels alumnes. Uns embussos que es van voler evitar fa cinc anys amb una zona específicament senyalitzada perquè els pares i mares poguessin parar el cotxe momentàniament i deixar, amb seguretat, els seus fills a l'escola.
Avinguda de La Salle

L'avinguda de La Salle es veu col·lapsada, en ambdós sentits de la marxa, per desenes de cotxes que aparquen en doble fila davant la mirada dels agents de la Guàrdia Urbana.

Fa cinc anys que el govern municipal va posar en marxa una iniciativa única a Catalunya que buscava solucionar el problema. Una zona especialment destinada perquè els pares i mares dels alumnes aturessin el vehicle momentàniament i deixessin els seus fills al centre amb seguretat. Aquestes zones, dissenyades ad hoc, no permeten l'estacionament durant l'ingrés i la sortida de l'escola. Amb tot, sigui perquè hi ha masses cotxes o perquè no se'n fa un bon ús, els cotxes col·lapsen dia rere dia l'avinguda.

Cinc anys després, aquest tipus de zones s'han ampliat a altres indrets de la ciutat com el Joan Rebull, el col·legi Sant Pau i el General Prim, on no s'hi formen els mateixos embussos que a La Salle.

Paraules clau: