Back to top

Cinc detinguts en una operació contra la delinqüència a Reus

Cinc detinguts en un operatiu policial de seguretat i civisme que s’ha fet aquest dijous a l’entorn del Mercat del Carrilet de Reus. Guàrdia Urbana, Mossos d’Esquadra i Policia Nacional han treballat plegats en una operació per prevenir la delinqüència.

La Guàrdia Urbana, els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional han realitzat un dispositiu conjunt de seguretat ciutadana, civisme i inspecció de locals als carrers d’Escultor Rocamora i de Lluís Mas d’Ossó de Reus. L’operatiu, segons informa el consistori reusenc, forma part de la campanya de vigilància que els cossos de seguretat porten a terme en diferents zones de la ciutat per prevenir la delinqüència.

L’operació d’aquest dijous ha permès verificar la situació administrativa i les condicions dels comerços d’aquesta zona, alguns d’ells motiu de queixes veïnals. Amb les inspeccions s’han detectat diverses irregularitats administratives i s’han realitzat decomissos d’estupefaents. Durant l’operatiu s’han identificat 40 persones i se n’han detingut 5, 4 per presumptes delictes contra la salut pública i una per atemptat contra els agents de l’autoritat. Alguns testimonis han explicat a Canal Reus Televisió que entre els detinguts hi ha immigrants sense papers. 

El dispositiu ha comptat amb un ampli desplegament i amb la participació de les unitats d’intervenció ràpida, administrativa i de seguretat ciutadana i d’estrangeria dels diferents cossos de seguretat. L’operació encara no s’ha tancat, i no es descarten noves detencions.