Back to top

Cinc mesos després, el govern cambrilenc desgrana el PAM

Per primer cop, la ciutadania podrà veure en temps real l'execució d'aquest document a través del portal de transparència.

pam

Una ciutat al servei de les persones amb uns millors equipaments i més benestar per a la ciutadania. Així és com s'imagina Cambrils l'actual equip de govern, que ha revelat el contingut del Pla d'Acció Municipal cinc mesos després de dibuixar les línies principals del document. A l'espera de poder aprovar els comptes locals, el consistori ha fet públic el seu full de ruta per als propers quatre anys.

Entre les prioritats més urgents, s'hi troben alguns projectes urbanístics, com és el cas de la reordenació de la Rambla Jaume I amb la voluntat de dinamitzar el barri socialment i econòmicament, així com la millora de l'avinguda de l'Esport, punt de connexió entre el nucli urbà i les principals vies de comunicació amb el territori.

Una de les principals novetats del document té a veure amb la ciutadania; i és que a partir de l'aprovació dels pressupostos locals, els veïns i veïnes podran veure en temps real l'execució del PAM a través del portal de transparència.

Amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida al municipi, les propostes del govern actual es basen en iniciatives com ampliar la tarifació social, integrar-se a la taula de pobresa de Tarragona, revisar la zona blava, millorar les instal·lacions esportives municipals o redactar un pla local d'habitatge. Entre les prioritats del govern, s’hi inclou un pla de millora de les instal·lacions esportives municipals, una reordenació de la rambla Jaume I i el desmantellament de la via del tren.

El document, que consta de 56 pàgines, té quatre eixos estratègics que s'aniran complint a mesura que els pressupostos permetin dur a terme les diferents accions plantejades no només per aquest 2020, sinó fins a final de mandat.

Consulta el PAM aquí

El document, que va presentar les línies estratègiques al setembre, s’ha desgranat avui en roda de premsa.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades