Cinc minuts bojos donen el triomf a la Fundació

Dos gols en els últims compassos del partit, donen tres punts de mèrit a la Fundació davant el Sant Cugat FC (1-3).

La Fundació Futbol Base Reus torna a sumar tres punts a la Primera Catalana. Les roigs-i-negres visitaven el camp del Sant Cugat, un dels equips que aspira a lluitar per l'ascens a Preferent, i, per tant, rival directe de les del Baix Camp. En un primer temps ajustat, Katherine Teran ha avançat les locals al minut 6 (1-0). Poc després, Isa Margalef ha tingut l'empat des del punt de penal, però Laia Guilabert li ha encertat les intencions. Amb la victòria per la mínima del Sant Cugat s'ha arribat al descans.

Les locals s'han quedat amb una jugadora menys, i a partir d'aleshores, el partit ha estat un atac i gol constant de la Fundació. Cristina Becerra a la sortida d'un córner ha situat l'empat en el marcador (1-1). Tot i les opcions de gol ganxetes, no ha estat fins als últims cinc minuts que l'equip de Marc Mestres s'ha emportat el partit. Esther de Manuel ha fet el segon al 86', i en el darrer sospir del duel, Iris Burgos ha sentenciat amb un bon gol de cap després d'un córner (1-3).

Victòria més que justa i treballada de la Fundació, que la setmana vinent jugarà al camp del Sant Quirze amb l'objectiu de continuar sumant de tres en tres.

FOTOGRAFIA: Xavi Guix