Back to top

Cinc nous centres de Reus se sumen al passaport cultural

D'aquesta manera arriben ja a un total de 12 escoles, i gairebé 900 alumnes podran aprofitar aquesta iniciativa que celebra la participació en activitats de lleure obertes fora de l'escola pels infants i les seves famílies.

L’Escola Teresa Miquel, la Rubió i Ors, la Isabel Besora, l’Escola Montsant i l’Escola Eduard Toda s'han sumat enguany al projecte Passaport Cultural que suma ja un total de 12 escoles participants. Una iniciativa que ja fa uns anys que es fa amb la voluntat d'ampliar els coneixements dels alumnes fora de l'escola i vincular-los de manera directa amb les activitats culturals que es fan a la ciutat. Amb la incorporació d'aquests nous centres ja són gairebé 900 els alumnes de Reus que podran aprofitar aquesta iniciativa.

D'aquesta manera, cada cop que els alumnes vagin a una activitat cultural, se'ls posarà un segell en el seu passaport. Un document que permetrà que els infants i les seves famílies puguin accedir més fàcilment a les activitats culturals de la ciutat, com espectacles, museus i visites, i connectar els aprenentatges de l'escola amb el món exterior. 

Celebració del Passaport Cultural

A més, com ja es va fer l'any passat, el pròxim mes de juny està previst celebrar un acte conjunt de celebració del Passaport Cultural on es trobaran infants i famílies de les diferents escoles participants i les persones que representen les destinacions d’aprenentatge.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades