Back to top

El cinema la Rambla de l’Art demana ajuda a mecenes virtuals

De moment, ja han recollit 6.755€ dels 11.000€ que s'han proposat.
cinema

Les sales de cinemes encara tardaran en tornar a projectar pel·lícules i quan ho facin, hauran de reduir l’aforament per evitar nous contagis de coronavirus. Davant aquest nou escenari i amb la voluntat de no haver d’abaixar la persiana, el cinema la Rambla de l’Art de Cambrils ha iniciat una campanya de micromecenatge en què es busca poder comptar amb liquiditat per encara el futur amb esperança. 

Onze mil euros. És la xifra mínima que s’ha proposat aconseguir la sala de cinema la Rambla de l’Art de Cambrils a través d’un projecte de micromecenatge. Un projecte que neix des del confinament pensant en el desconfinament. De fet, aquests diners estan pensats per assegurar el futur d’aquesta sala del Baix Camp.

La xifra però, representa un punt de partida i serveix per posar els pilars d’un futur que de moment, segueix sent incert. En relació a les noves mesures que el govern de Pedro Sánchez ha proposat, des de Cambrils descarten que la limitació de l’aforament representi un problema per la sala cambrilenca.

El projecte de micromecenatge, que es pot trobar a la plataforma Verkami, s’allargarà fins a principis del mes de juny i des de la gerència de la Rambla de l’Art estan convençuts que la proposta arribarà a bon port. En dos dies des de la seva posada en marxa, s’ha aconseguit el 20% de l’objectiu final. De moment, ja han recollit 6.755€ dels 11.000€ que s'han proposat.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades