Back to top

El cinema Rambla de l'art de Cambrils tanca les portes com a protesta

La sala de cinema fa responsable a l'Ajuntament de Cambrils per no haver pres cap mesura

A partir del 25 de juny i fins al dijous, 1 de juliol, el cinema Rambla de l'art de Cambrils tancarà les portes al públic en senyal de protesta i en defensa de la cultura al Camp de Tarragona.

El cinema Rambla de l'art-Cambrils és una concessió administrativa i, per tant, ha d'abonar un cànon com si fos un lloguer. Des de l'entitat han demanat, en reiterades ocasions, que se'ls bonifiqui aquest lloguer en funció dels dies que han hagut de tancar, limitar els horaris de projecció o tenir limitats els aforaments però no han obtingut resposta.

La sala acusa l'Ajuntament de Cambrils

Des de l'entitat lamenten haver de prendre aquesta mesura tan dràstica i fan responsable a l'Ajuntament de Cambrils per no haver pres cap mesura per ajudar a tirar endavant l'ens. D'altra banda, agraeixen l'esforç que han fet alguns dels sectors de l'Ajuntament per ajudar a la sala de cinema. Malgrat aquests esforços i les ajudes de la Generalitat, la Diputació de Tarragona i l'ICAA  la sala no pot assumir tots els costos i se senten ofegats.

Aprofitaran el tancament per fer manteniment

Des del cinema Rambla de l'Art, donen les gràcies a tots els espectadors que han assistit a les projeccions i per això tornaran a obrir les portes el dia 2 de juliol. En aquest context, anuncien que aprofitaran aquests dies de tancament per fer tasques de manteniment de la sala. 

Paraules clau:

Notícies relacionades