Back to top

Cinquanta famílies de Mas Pellicer es queden sense llum durant 20 hores

Una cinquantena de famílies de Mas Pellicer denuncia haver estat unes vint hores sense llum a casa. Fecsa Endesa atribueix la manca d'electricitat a la caiguda d'una línia de baixa tensió. Els operaris han reparat la incidència, però els veïns ho consideren un nyap
Mas Pellicer

"Quan em vaig quedar sense llum, vaig trucar a Fecsa i em van dir que si volia que m'arreglessin el problema, havia de pagar 74 euros en concepte de la feina que fes el tècnic. Vaig insistir en què calia que ens reparessin l'avaria i finalment va tornar la llum, però només durant una hora. Fins a les sis de la tarda d'aquest dimarts no n'hem tingut i no és el primer cop que passa". Aquest és el testimoni de la Pepi Ramos, que forma part d'una de les 54 famílies que s'han vist afectades pel tall de llum d'aquest dilluns i dimarts al barri Mas Pellicer de Reus.

La seva indignació, a banda del fet d'haver estat vint hores sense llum a casa, es concentra en el fet que la companyia Fecsa-Endesa li va proposar pagar de la seva butxaca a un tècnic per arreglar el problema. Segons la companyia, una línia de baixa tensió va quedar malmesa per motius encara per determinar, i va provocar que tres blocs de pisos es quedessin sense llum fins les sis de la tarda de dimarts. Uns tècnics van desplaçar-se fins al lloc dels fets per reparar el problema. Eduardo Navas, president associació veïns Mas Pellicer, no té pèls a la llengua i ho titlla de nyap. Navas hi afegeix que una situació similar no es veuria mai al centre de Reus i reivindica que les administracions locals estiguin més al cas dels barris perifèrics. 

Es tracta d'una situació que la Federació de l'Associació de Veïns de Reus denuncia que es repeteix massa sovint als diferents barris de la ciutat, però especialment als que es troben a la perifèria. Per tot plegat, estudien iniciar demandes contra Endesa, tal com anuncia Valentín Rodríguez, president Federació de l'Associació de Veïns de Reus.

A banda de la preocupació pel perill que representa l'estat en què s'ha deixat el cablejat elèctric, els danys materials i el neguit ocasionat concentren les queixes per part dels afectats. L'empresa desconeix encara la causa que ha provocat aquesta situació i ara per ara, no dóna la incidència per tancada.

Paraules clau:

Notícies relacionades