Back to top

El Circ Raluy Legacy, confinat a Reus

El decret de l'estat d'alarma els va enganxar just el segon dia que havien d'actuar a la capital del Baix Camp. Malgrat que el confinament també els ha canviat el seu dia a dia, els membres de la companyia han obert les portes del circ de manera virtual.
El Circ Raluy, confinat a Reus

El circ Raluy havia de dur a terme la seva visita a la capital del Baix Camp del 12 al 22 de març, unes actuacions de les quals només van poder representar el primer dia.

L'endemà mateix es decretava l'estat d'alarma deixant els professionals circenses confinats al parc Sant Jordi de Reus. L'emergència sanitària ha trastocat la rutina del circ. Les mesures de seguretat fan que no puguin estar més de 2 o 3 persones dins la carpa central i per tant, han d'establir torns per entrenar. Alguns dels treballadors del circ han optat per tornar als seus països d'origen mentre que la resta, prop d'una trentena s'han quedat a la ciutat.

El circ Raluy s'obre a la ciutadania de manera virtual

Les conegudes caravanes del circ segueixen a la capital del Baix Camp i malgrat que no es poden visitar perquè aquest indret de la ciutat està tancat, la família Raluy ha obert el circ a la ciutadania a través de les xarxes socials. En el seu espectacle virtual, el circ Raluy ha ofert actuacions, ha explicat el seu dia a dia de confinament i ha ensenyat espais que mai abans havia mostrat a través d'Internet, com la biblioteca, l'hotel o la cafeteria.

imatge de la caravana biblioteca del Circ Raluy, confinats a Reus

El circ es manté a l'espera que s'aixequi l'ordre de confinament per tal de poder reprendre les actuacions que no ha pogut oferir a la capital del Baix Camp.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades