Back to top

El Circ Raluy Legacy torna a Reus amb un espectacle renovat

El Circ Raluy Legacy estarà a la ciutat presentant el seu nou espectacle, molt més luxós i que destaca pels seus efectes especials

El Circ Raluy Legacy ha tornat a alçar les seves carpes al Parc Sant Jordi. Un espai reusenc que es va convertir en casa seva durant cinc mesos en el confinament per la pandèmia del coronavirus. Una època que recorden amb molta estima gràcies bona acollida dels veïns. Fins i tot, Niedziela Raluy, artista i membre de la família Raluy, ha assegurat a Canal Reus que moltes persones s'han apropat a saludar-los en aquests dies que han estat muntant i preparant el Parc Sant Jordi per al seu espectacle. 

Gairebé tres anys després han tornat a aterrar altra vegada a la capital del Baix Camp, amb un espectacle renovat, sota el nom 'In ART we trust'. Segons asseguren, dels millors que han creat mai. Un espectacle que destaca per la seva llargada, amb unes dues hores de show, i l'ús dels efectes especials que han incorporat. 

Entrades amb preu reduït

El Circ Raluy Legacy estarà a la ciutat presentant el seu nou espectacle, molt més luxós i que destaca pels seus efectes especials, des del pròxim 7 fins al 23 d'octubre. De fet, si les entrades es compren a través de la web del Circ Raluy Legacy, els visitants podran gaudir d'un preu reduït.

Paraules clau:

Notícies relacionades