Back to top

El Círcol presenta el concert solidari de Carnaval per regalar-lo durant Nadal

Durant més de 15 anys, l'entitat convoca aquest esdeveniment per recaptar fons per entitats i associacions que lluiten en contra alguna malaltia

El Círcol organitza, un any més, el concert solidari de Carnaval. Enguany, els fons recaptats aniran destinats a la Lliga Contra el Càncer del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre i se celebrarà el 9 de febrer. 

El concert anirà a càrrec de la banda Gili-Romaní Hot Jazz Cats i, tot i que encara falten dies perquè arribi la data assenyalada, ja s'han posat a la venda les entrades perquè se'n puguin regalar durant aquest Nadal. El concert és un acte molt reconegut entre la ciutadania reusenca, amb el qual esperen poder tornar a omplir el Fortuny.

En el decurs de la presentació també s’han donat a conèixer els actes previs per escalfar motors, com una pool de Bridge que es jugarà el dimarts anterior al Concert Solidari de Carnaval. La recaptació se sumarà íntegrament a la venda del concert. 

Entrades ja a la venda

Les entrades ja estan a la venda a la taquilla i al web del Teatre Fortuny amb tiquets d'entre 15 i 25 euros. També es poden adquirir entrades de fila zero o fer donacions directament a El Círcol.

Paraules clau:

Notícies relacionades