Back to top

El Círcol tanca el seu 170è aniversari amb conferències sobre la seva història

Fa mesos que El Círcol està celebrant el seu 170è aniversari, una celebració que s'està allargant durant un any i que ara encara els darrers mesos amb esdeveniments

El Círcol de Reus està en plena celebració del seu 170è aniversari. Ara i fins al mes de maig, l'entitat encara els darrers mesos d'actes amb un cicle de conferències que gira al voltant de la història d'El Círcol i sobre tot allò que aquest i els seus associats han aportat al llarg de la història. 

Les conferències que tindran lloc a la seu d’El Círcol són les següents:

  • 16 de gener 20 h: El Círcol en el context de l’associacionisme català contemporani (Xavier Ferré, historiador).
  • 20 de febrer 20 h: El Círcol i la burgesia reusenca impulsora de la ciutat (Lluís Miquel Pérez, president del Centre de Lectura). Els forjadors (Tate Cabré, periodista cultural).
  • 20 de març 20 h: El Círcol davant la Guerra Civil espanyola i el ser o no ser a la postguerra.  (Josep Cruset Vallverdú, historiador i periodista).
  • 17 d’abril 20 h: El Círcol entre la Modernització i la cruïlla. El relleu generacional (Joaquim Besora- historiador, M. Dolors Sardà-Fundació Teatre Fortuny, Carme Just-ACR, Salvi Batlle- Jove Cambra Internacional 2002, Emili Argilaga-Lògia Maçònica Joan Prim).
  • 22 de maig 20 h: El Círcol i les presidències contemporànies fins avui (Pepe Grau, Anton Pellicer, Ricard Font de Rubinat, Francesc Gras, Pepe Jofré, Patrícia Terradellas).

Els actes del 170è aniversari van començar el 27 de maig de 2022 i s'allargaran fins al mateix mes d'enguany, de 2023, tancant 12 mesos de celebració d'aquest aniversari.

Paraules clau:

Notícies relacionades